Kedai Runcit

Kedai Kecik yang Jual Macam-macam...
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Handmade from Asma's Felting Box

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Tokey Asma
Admin


Posts : 20
Join date : 19/10/2010
Location : Kuantan

PostSubject: Handmade from Asma's Felting Box   Wed Oct 20, 2010 4:34 pm

Ni produk keluaran Tokey sendiri...
Tokey jahit ngn jariku yang halus bak sutera ni tau...
Huhuhu...


Octo Keychain


MyVi Keychain


Butterfly Keychain


Cake Keychain


Chipsmore Keychain


Baby Keychain

Gedabak betul gambar2 tersebut...

Semua keychain ni disumbat dengan kapas dan diselitkan reben dan juga key-ring...
Dalam gambar ni ada yang takde key-ring kan. Sebab gambar ni diambil dalam kilang di Department Pemprosesan...

Kalau nak design yang sama, tapi nak tukar jadi HP Strap, boleh request cuma utk HP Strap saiznya kecik sket...
Kalo nak HP Strap yg saiznya sama ngan keychain, cuma tambah 50sen


HARGA: RM3.00 + kos pos (antara RM3.00-RM5.00)

Tempahan lebih dari 10 biji akan dapat free delivery...


Nak order :
PM Tokey; atau
SMS : 013-977 3103, atau
email : asema84@gmail.com

Untuk anda yang tinggal di area Kuantan, boleh amik by hand, so takyah tambah kos penghantaran...

Nanti Tokey upload design laen lagi,k....
Back to top Go down
View user profile http://kedairuncit.yforum.biz
Tokey Asma
Admin


Posts : 20
Join date : 19/10/2010
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Handmade from Asma's Felting Box   Fri Oct 22, 2010 1:50 am

Ini adalah koleksi HP Charm, iaitu strap yg para remaja suka gantung-gantung kat handset tu...


HARGA : RM3.00 sebiji + kos penghantaran (RM3.50-RM5)

Beli 10 biji, penghantaran percuma.

Nak tambah loceng kecik, cuma tambah 50sen...


HP Charm ni saiznya kecil sikit berbanding keychain, tapi kualiti tetap MANTOP!
Dan boleh request jadi keychain...

Jom kita terjah...


Unidentified Species HP Strap


Butterfly HP Strap


Chipsmore HP Strap


Fried Egg HP Strap


Back to top Go down
View user profile http://kedairuncit.yforum.biz
 
Handmade from Asma's Felting Box
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kedai Runcit :: Rak :: Barang-barang Comel-
Jump to: