Kedai Runcit

Kedai Kecik yang Jual Macam-macam...
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Sila bagi Cadangan

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Tokey Asma
Admin


Posts : 20
Join date : 19/10/2010
Location : Kuantan

PostSubject: Sila bagi Cadangan   Wed Oct 20, 2010 4:39 am

Salam...

Tokey masih baru dalam bab buka kedai runcit ni...
Oleh itu, jika ada sebarang cadangan, idea dan pendapat; sila ajukan di sini...
Terutama sekali jika anda ada idea dalam bab buka forum baru untuk korang borak2...

Jangan harapkan Tokey faham kehendak anda...
Tokey bukan Magician...
Sebab kita ni rambut sama itam, tapi hati laen kaler...
Maybe korang ada topik kegemaran yang nak dibincangkan, tapi takde forum yang sesuai...
InsyaAllah, jika topik tu tak melanggar etika agama dan morality Tokey akan buka forum tu untuk korang...
Tokey okey la...

I'm young and knowledgeable although quite conservative...
Yang penting, forum ni dapat jadi tempat untuk korang mengadu nasib, atau sekadar nk cari geng yg sesuai utk ajak borak..
Dun worry, k...
Tak nak beli barang pun, at least korang leh jumpa geng kat sini, kan...

Baiklah, boleh bersurai...

Wassalam....
Back to top Go down
View user profile http://kedairuncit.yforum.biz
 
Sila bagi Cadangan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kedai Runcit :: Pejabat Tokey :: Cadangan kepada Tokey-
Jump to: