Kedai Runcit

Kedai Kecik yang Jual Macam-macam...
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 EASY IRON PAD untuk mudahkan gosok baju.

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Tokey Asma
Admin


Posts : 20
Join date : 19/10/2010
Location : Kuantan

PostSubject: EASY IRON PAD untuk mudahkan gosok baju.   Tue Oct 19, 2010 9:01 pm


Jom mudahkan dan mempercepatkan proses menggosok baju.

Easy Iron Pad ni adalah alas papan gosok yang dapat memudahkan proses rutin harian yang sangat penting ini.
Jika anda berperangai buruk seperti Tokey (iaitu paling malas gosok baju. Ini la punca utama Tokey takmo keje ofis dan tudung tak nampak kedut ialah pilihan utamaku..), tapi tak boleh melarikan diri dari rutin ini; apa kata anda mudahkan proses ini dengan upgradekan papan penggosok anda dengan menambahkan aksesori ini...


Inilah aksesori yang hebat itu. Rupanya cam biasa je kan.. Kat mana2 pun ada jual...

Tapi yg ni lain sebab:
1. Anda gosok kat sebelah atas, sebelah bawahnya pun dah nampak cam dah digosok(proses pembalikan haba)
2. Bukan buatan China yang cepat punah.
3. Bersifat kenyal, so takde sekat2 kat butang dan manik. Sekali lalu je terus "lendik"

Saiznya: 36inchi x 12 inchi
Bentuk standard dengan papan penggosok di pasaran

Jom bandingkan ngan alas iron dari China
Biru: Easy Iron Pad
Kuning : Alas Seterika RM10


Easy Iron pad adalah 2x lebih tebal dan 3x lebih padat berbanding pad murah


Strapper Easy Iron Pad lebih kukuh


Alas biasa, tak kemas pada papan gosok, leceh dan mudah koyak


Easy Iron Pad berpendirian tetap dan tak goyah..

Jom tengok model ni wat demonstrasi


Mudah dipasang. Kalo takde iron board, boleh hampar kat lantai atau meja study.. (Utk student yg duk hostel dan umah sewa ramai2..)


Fabrik sutera agak susah nak digosok dengan sempurna. Easy Iron Pad ni dapat mudahkan proses menggosok ni sebab kain tu tak gerak2 time menggosok, dan korang cuma perlu gosok sebelah je. Sebelah lagi, dengan magicnya dia tergosok dengan sendiri...


Tengok, kan dah cakap...


Jom demo kemeja pula...


Ini adalah kemeja yang belom digosok...


Jom kita gosok kat atasnya tu ek...


Tada! Bawah dia pun dah tergosok...


Nak gosok badan baju tu pula...


Dah siap gosok sebelah atas....
Jom tengok bawahnya...


Dah tak kedut kan...

Last sekali kita iron kat area butang...


Cuma iron kat sebelah dalam bahagian yang berbutang



Sebelah luarnya terus licin dan kemas. Guna cara yang sama untuk gosok bahagian bermanik, barbatu (especially baju kurung kan) dan berzip...


Easy Iron Pad dapat pegangkan baju yang licin dan lembut untuk ada. Tiada lagi masalah baju menggelongsor atau kejap2 jatuh...
Ia membuatkan hati Tokey jah lebih tenteram dari sebelumnya...
Huhuhuhu....

Straight to the Point...

HARGA: RM29.90 seunit (termasuk kos penghantaran)

Sila PM @ email @ sms @ call Tokey untuk tempahan...


Back to top Go down
View user profile http://kedairuncit.yforum.biz
 
EASY IRON PAD untuk mudahkan gosok baju.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kedai Runcit :: Rak :: Barangan Keperluan Rumah-
Jump to: