Kedai Runcit

Kedai Kecik yang Jual Macam-macam...
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 WAJIB BACA

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Tokey Asma
Admin


Posts : 20
Join date : 19/10/2010
Location : Kuantan

PostSubject: WAJIB BACA   Tue Oct 19, 2010 3:21 pm

Assalamualaikum...

Selamat Datang ke Forum KedaiRuncit...

Forum ni dibina bukan sahaja untuk berforum, tapi juga untuk tokey menjual pelbagai barang kat sini..
Sebelum ni Tokey dah ada blog, tapi satu blog untuk satu kategori produk...
Dan memang tak sempat nak update selalu...

Jadi, tokey bina forum ni untuk memudahkan para pelanggan view barang-barang yang berkenan di hati...
Cuma pilih RAK mana nak tengok, pastu tengok la puas-puas...
Bila nak beli, boleh terus PM Tokey...
Di samping itu boleh la berbual2 sesama pelanggan laen, kalo2 nk minta pendapat kan...

Nak borak2 kosong pun boleh, ada ruang kat RUANG LEGAR korang leh borak2...
Ni khas untuk anda yang boring tunggu mak beli barang...
Topik mesti takde kaitan ngn beli barang....

KAUNTER KHIDMAT PELANGGAN pun Tokey dah buka untuk para pelanggan yang ada apa- persoalan yang bermain di fikiran, atau nak cari barang-barang yang takde ke, atau perlukan bantuan dan pendapat para pelanggan lain. Nanti ada la tu yang baik hati datang menolong. Kaunter ni takde pekerja jaga. Tokey takde duit nak upah awek cun lepak sini... Huhuhu...

Sape2 yang nak iklankan umah sewa ke, servis paip bocor ke, amik upah menjahit ke, atau nk cari pekerja utk kedai anda, jangan segan2 tepek kat PAPAN IKLAN. Tapi jangan lupa update tau. Pastu jangan lupa tanggalkan lepas dh complete quest anda tu...

Huhu...
KedaiRuncit ni maybe belom meriah lagi...
Tokey tengah kumpul2 barang nak susun kat rak tu...
Apapun anda dialu-alukan menjenguk2, mana la tau ada yang berkenan kan...

Terima kasih kerana sudi datang...
Sila datang lagi...
Back to top Go down
View user profile http://kedairuncit.yforum.biz
 
WAJIB BACA
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kedai Runcit :: Pejabat Tokey :: Tokey Nak Bebel-
Jump to: