Kedai Runcit

Kedai Kecik yang Jual Macam-macam...
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Homestay di Sungai Soi, Kuantan, Pahang

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Tokey Asma
Admin


Posts : 20
Join date : 19/10/2010
Location : Kuantan

PostSubject: Homestay di Sungai Soi, Kuantan, Pahang   Thu Oct 21, 2010 4:26 pm

Jika anda ingin berkunjung ke Kuantan untuk makan angin, konvo, daftar anak masuk kolej, kenduri dan sebagainya; pertimbangkanlah untuk menginap di rumah rehat kami...

Ia terletak di Perkampungan SUngai Soi, Kuantan..
Kawasan tu sunyi dan mendamaikan...
Sampai ada guest yg nk menyewa sampai setahun, tapi kami takleh benarkan...

15 minit dari bandar Kuantan
10 minit dari pusat ikan bakar Tanjung Lumpur
30 minit dari tol Gambang
30 minit dari Gambang Water Park
20 minit dari lapangan terbang Kuantan
30 minit dari UMP
15 minit dari KIPSAS

Rumah rehat ni ada 3 bilik tidur dan 2 bilik air.
Air-cond ada satu kat bilik utama.
Dapur dan kelengkapan memasak tidak disediakan.
Pinggan mangkuk dan cerek serta kerusi meja memang ada, so boleh la nk beli bungkus...
TV dan seterika pun ada. Dan ada sofa sekali...

boleh tengok gambar rumah kat sini : http://man-place.blogspot.com/

Sewanya cuma RM120 sehari...
Booking RM50.00 - nanti leh bank-in kat Maybank

Check in pukul 2.00pm
Check out pukul 12.00pm

Kalau duduk lebih masa, kami charga RM10.00 untuk 2 jam yang pertama dan RM10.00 untuk 1 jam yang seterusnya...

Untuk tempahan, sila hubungi Tokey Asma: 013-9773103.
Tidak disarankan guna email sebab during peak season ramai book, takot terlepas pulak baca email...

Terima kasih...
Back to top Go down
View user profile http://kedairuncit.yforum.biz
 
Homestay di Sungai Soi, Kuantan, Pahang
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kedai Runcit :: Papan Iklan :: Rumah/Bilik untuk Disewa/Dijual-
Jump to: