Kedai Runcit


Kedai Kecik yang Jual Macam-macam...
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
View unanswered posts
 Forum TopicsPosts
Last Posts

Pejabat Tokey

 
No new posts

Tokey Nak Bebel

Tokey Dah Nak Start Bebel. Cepat Nyorok! Jangan Nyorok. Sila baca sini dulu. Maklumat penting semua ada kat sini...
44Wed Oct 20, 2010 5:58 pm
Tokey Asma Cara Buat Order
No new posts

Cadangan kepada Tokey

Sila sumbangkan sebarang idea dan cadangan kepada tokey, untuk menaiktarafkan kedai runcit ini...
11Wed Oct 20, 2010 4:39 am
Tokey Asma Sila bagi Cadangan

Rak

 
No new posts

Barang-barang Comel

Khas untuk anda yang suka benda yang kiut-miut macam Tokey...
23Mon Oct 25, 2010 2:22 pm
Tokey Asma JIBBIT  - Button KAsut Crocs...
No new posts

Barangan Wanita

Barangan pakaian dan aksesori wanita.
37Sat Oct 23, 2010 2:40 am
Tokey Asma Baju Muslimah (Nice and Affordable) - yu
No new posts

Barangan Keperluan Rumah

Perkakas, alatan dan baang-barang yang digunakan oleh suri rumah khususnya...
11Tue Oct 19, 2010 9:01 pm
Tokey Asma EASY IRON PAD untuk mudahkan gosok baju.
No new posts

Makanan

Tokey dah tapiskan makanan yang sedap untuk korang... Yummy!
12Sun Oct 24, 2010 7:54 pm
Tokey Asma Kek Lapis Sarawak (HOMEMADE)

Ruang Legar Bersofa

 
No new posts

Bertegur Sapa

Jom kenal-kenal...
12Thu Oct 21, 2010 4:42 pm
Tokey Asma Kasanova is here...
No new posts

Berita Terkini

Bincang tentang berita terkini di dada akhbar... Jangan mengumpat, sudah...
00
No new posts

Hal Wanita

Seperti resepi, petua, gosip artis, sinetron dan telenovela, pelakon korea yang kacak dan lain-lain hal yang lelaki boring je dengar...
00
No new posts

Hal Lelaki

Seperti hal kereta, motor, sukan, gadget, atau apa saja yg biasanya wanita malas nak join...
00
No new posts

Hal pelajaran

Khas untuk students IPT atau sekolah untuk anda discuss apa2 yang berkaitan dengan pelajaran. Mcm hal nk sambung studi ke, kene buli kat sekolah ke, sakit jiwa ke, biasiswa ke, atau apa-apa la yang berkaitan. Pasti ada senior dan guru sudi memberi pendapat berdasarkan pengalaman masing-masing.
00

Kaunter Khidmat Pelanggan kepada Pelanggan

 
No new posts

Ada Sape-Sape Tau...

Tanya kepada sesiapa yang tau apa yang korang tak tau tapi nak tau sangat tu..
00
No new posts

Aduan Rakyat

Apa saja aduan atau saje2 nk jerit sebab geram sangat. Meh, jerit sini... (Dilarang memaki hamun dan mencarut serta menimbulkan isu sensitif yang menyentuh hal perkauman dan agama)..
00

Papan Iklan

 
No new posts

Kerja Kosong

Ada jawatan kosong atau memerlukan pekerja yang bergaji secara full time atau part time. Sila pos kan kat sini. Nyatakan nama penuh dan jawatan anda, nama dan alamat syarikat, number tepon ofis dan bimbit. Gerai goreng pisang, gerai nasi lemak pagi-pagi pun boleh pos, asalkan gaji dibayar. Skim cepat kaya atau beranakkan duit takleh...
00
No new posts

Rumah/Bilik untuk Disewa/Dijual

Jika anda memerlukan pembeli atau penyewa rumah atau bilik. SIla iklankan di sini.
11Thu Oct 21, 2010 4:26 pm
Tokey Asma Homestay di Sungai Soi, Kuantan, Pahang
No new posts

Perkhidmatan

Jika ada berkemahiran dan menawarkan perkhidmatan seperti memotong rumput, membaiki atap dan paip, menjahit baju, atau apa-apa perkhidmatan yang dilakukan secara part-time, sila tinggalkan nama, no. telefon dan kawasan yang boleh dijalankan khidmat tersebut. Semoga anda dapat membantu insan yang memerlukan disamping menambahkan rezeki keluarga..
00
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies
Who is online?
Who is online?Our users have posted a total of 21 messages
We have 3 registered users
The newest registered user is salza_2020
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest
Most users ever online was 6 on Sat Oct 27, 2012 10:30 am

Registered Users: None
No users have a birthday today
No users are having a birthday in the upcoming 7 days
Legend :  [ Moderators ]

New postsNew postsNo new postsNo new posts  Forum is lockedForum is locked